Kanelkakor & Kokoskakor

På jobbet bakar vi varje tisdag och denna tisdag testade vi kanelkakor och vissa med kokos istället.

Vi hade en omröstning och den vann kanelkakorna på målsnöret, men kokoskakorna var inte långt efter.

KANELKAKOR
200 g smör
4 dl vetemjöl
1 dl socker
1 msk vaniljsocker

1 msk kanel
3 msk socker
Kokosflingor

Blanda alla kakingredienserna till en jämn deg. Rulla till kulor och rulla i kanel/sockerblandningen, alternativt i kososflingorna. Om det inte fastar så kan du pensla dem med vatten eller ägg innan du rullar dem. Lägg på en plåt och tryck ut dem lite lätt. Grädda i 200 grader ca 10 minuter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0