Passionsfruktstryffel

De här macaronerna (recept här) har jag fyllt med uppvispad passionsfruktstryffel.
PASSIONSFRUKTSTRYFFEL
25 g smör
0.5 dl vispgrädde
3 st passionsfrukter
200 g vit choklad

Smält smör och vispgrädde tillsammans i en kastrull. Bryt chokladen i mindre bitar. Dela passionsfrukterna och skrapa ut innehållet.( Jag valde att bara ta med saften från passionsfrukten, silade bort kärnorna) och blanda i den i gräddblandningen. Rör om väl. Rör ner chokladen och låt allt smälta samman. Häll upp chokladen i en skål och låt svalna i kyl. När chokladen svalnat, tag fram tryffeln och vispa upp med elvisp. Nu är det bara att spritsa på makaronerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0