Bananglass med kakao och jordnötssmör

Nu har jag också testat den ombloggade bananglassen. Jag valde att smaksätta den med min Valhrona kakao och ekologiskt jordnötssmör och den blev jättegod. Ett plus är att det var superenkelt och inte lika onyttigt som vanlig glass. När den är riktigt kall smakar den och har samma konsistens som krämig glass, när den blivit lite varmare så blev den mer som chokladpudding ungefär. Kokosflingor på toppen passade väldigt bra!
 
Vill verkligen baka mer, men jag har upptäckt att det är ganska dyrt o baka. Speciellt om man vill exprimentera lite.. Men ska försöka komma igång!
 
 
BANANGLASS 1 stor eller 2 mindre portioner
2 mogna bananer
2.5 msk kakao
2 tsk jordnötssmör
 
Slanta upp bananerna och frys in dom i minst två timmar. Mixa bananerna med din valda smaksättning, du kan behöva vänta 5 minuter eller så om bananen är väldigt hård och svårmixad.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0